Woodhouse A/S

Vi i Woodhouse A/S representerer et bredt spekter av leverandører innen trebaserte byggevarer

Woodhouse - et familieeid agenturselskap

Woodhouse er et familieeid selskap som ble etablert i 1996. Vi er agenter for en rekke av de beste byggevareprodusentene i Europa og Sør-Amerika og trelastprodusenter i Norge. Våre leverandør er nøye valgt ut på bakgrunn av kvalitet i produktene samt miljøvennlig, effektiv og fleksibel produksjon. Vi dekker stort sett det meste innen høykvalitet trebasert byggevare, ta en titt på våre nettsider for å finne ut mer, og ta gjerne kontakt på dersom du har noen spørsmål.

Høy kvalitet

Vi tror på at et godt bygg kjennetegnes av tre elementer. Det er tegnet av engasjerte og dyktige arkitekter, satt opp av håndverkere med kjærlighet for faget og bygget av høykvalitets byggevarer. Vi legger stolthet i varene vi selger, og du kan være sikker på at hvert eneste produkt vil være håndplukket for å leve opp til kvalitetskravet fra det norske markedet.

Bærekraftig produksjon

Vi er svært opptatt av å fremme en bærekraftig forvaltning av verdens skogressurser, og samarbeider derfor kun med leverandører som innehar FSC eller PEFC sertifiseringer. Dette innebærer at alle leddene i verdikjeden, fra uttak av råmaterialer, til produktene leveres forbrukeren, imøtekommer felles internasjonale miljøkrav.