Leverandører

Vi samarbeider kun med leverandører som har internasjonale sertifiseringer. Dette innebærer at alle leddene i verdikjeden er ivaretatt på best mulig måte.

Vår leverandør av kryssfinér er Arauco som begynte å produsere kryssfinérplater i 1995, og som i dag har en kapasitet på 1.2 mill. kubikkmeter i året. Selskapet er kjent for høy kvalitet i tillegg til å ha stor variasjon og bredde i produksjonslinjene. Arauco kryssfinérplater produseres i Chile og kommer i tre ulike kvaliteter. Generelt sett tåler platene mye fuktighet slik at de er egnet til bruk i våtrom og lignende. Platene er også sterke, stive og lette som gjør at de er ideelle i konstruksjonssammenheng. Videre er produktene PEFC godkjente.

Balterio er en produsent av laminatgulv fra Belgia. De tilbyr en rekke ulike kolleksjoner med tilhørende tretyper, dekorer og farger, og omfanget av mulighetene er en av styrkene til Balterio siden de kan etterkomme nesten ethvert ønske. I motsetning til mange tregulv er laminatgulvene til Balterio meget slitesterke, samt at de er enkle å rengjøre og installere siden de benytter seg av Click Express systemet.

Kyst- og innlandsklimaet i Norge fører til at Chapel sine lamellgulv er den mest egnete gulvløsningen i Norge. Produktet består av 14 mm bjørkefiner og 6 mm heltre og dette fører til at gulvene ikke beveger seg som et heltregulv fordi gulvene er tilpasset et norsk klima. Chapel produseres i Holland og er en eksponent for kvalitet og muligheter. Mulighetene kommer til uttrykk i en rekke ulike treslag med ulik etterbehandling. Dette gir mange muligheter i forhold til hvilket visuelle uttrykk og taktilitet man ønsker å formidle og oppleve i et rom. Om du ønsker å kjøpe dette eksklusive tregulvet så kan det gjøres på vår søsterbedrift Skovin Gulv

Decospan er vår leverandør av finerte plater og dette selskapet regnes for å være markedsleder innenfor finérte produkter. Decospan fører over 100 forskjellige treslag og har tilholdssted i Belgia og er meget fokuserte på miljø og kvalitet. Bedriften er også en del av Decospan Group. Decospan har sin egen kvalitetsrangering- Architectural, Classic og Commercial. Produktene er til innendørsbruk, og kvalitetene er tilgjengelige uavhengig av hvilken base man skulle velge for finéren. Vi tilbyr fire ulike baser for finérplatene: Heltre, kryssfinér. MDF og spon. Decospan er FSC-godkjent og er i ferd med å få PEFC-godkjenning.

Depro er en belgisk familiebedrift som siden etableringen i 1992 har spesialisert seg på moderne og innovativ design, produksjon og bekledning av profiler. Vi kan tilby lister til gulv, tak og dører i en rekke varianter samt vindusutforinger og kjøkkenprofiler. Listene kommer i en rekke standardutgaver, men Depro spesialproduserer formater på etterspørsel.

Lambert van den Bosch Bv er en tradisjonsrik importør og produsent av et komplett utvalg av tre- og MDF-produkter for det profesjonelle markedet i Nederland. Selskapet har eget sagbruk og høvleri. Videre har Lambert van den Bosch også tilgang til eget lakkeringsverksted, der profilene kan males eller primes.

Lamico er en miljøbevisst produsent av utforinger med suveren kvalitet fra Nederland. Utforingene er av heltre furu og kan behandles på alle overflater og kanter inkludert maling. Standard formatene er 18, 28 og 38 mm, men Lamico kan produsere etter spesielle spesifikasjoner fra klient. Lamico er FSC og PEFC godkjent.

Medite Europe er en del av Coillte som er de ledende skogeiere og skogsprodukt- produsentene i Irland. Medite tilbyr fire typer MDF plater av høyeste kvalitet som kan løse alle situasjoner. De fire typene er brannhemmende-, fuktbestandige-, spesialproduserte- og premiumkvalitets MDF plater. Medite er også FSC-godkjent.

AGC Mirodan Bouwglas er en leverandør av alle typer glass for bygg-og interiør.

Par-Ky er finerbelagte gulv med ekte treoverflate som gir et naturlig og rikt uttrykk. Tresorter og særegenskapene til gulvene varierer i forhold til hvilken av de fire kolleksjonene man benytter, men lyddemping og ekstrem slitesterkhet er blant annet noe man har designet egne kolleksjoner for. Kolleksjonen ”Shinnoki” har ikke utslipp av formaldehyd og har uttak av råmaterialer fra skogen i henhold til FSC kriterier. Alle kolleksjonene tilbyr et bredt spekter av tresorter og videre er Par-Ky gulvene meget sterke siden de benytter HDF base samt er de enkle å montere og rengjøre.

SmartPly OSB er kvalitetsplater som produseres ved å presse sammen tremasse ved høy temperatur og kan minne litt om kryssfinér. Platene brukes som oftest i byggesammenheng til vegger, gulv og tak. Alle SmartPly OSB 3 produktene produseres uten noe tilsatt formaldehyd, det vil si at platene er vennlige ovenfor allergikere og lignende. Videre er platene konstruert slik at de tåler fuktighet og er dermed et konkurransedyktig alternativ til kryssfinér. OSB 3 kommer uten kvist og kvisthull og er enkle å arbeide med. SmartPly er forøvrig FSC godkjent.

Spano er en meget stor produsent av de beste sponplater og ble etablert 1963. I dag er Spano en del av SpanoGroup, og hele produksjonen foregår i Belgia med en kapasitet på ca 700.000 kubikkmeter i året. Vi tilbyr sponplater med karakteristiske egenskaper som: Allergivennlige, brannhemmende, fuktbestandige og standard plater. Videre er Spano FSC- og ISO 9001 godkjent.

Spanolux er vår belgiske leverandør av høykvalitets MDF-plater. De henter grantømmer fra fabrikkens omliggende skogsområder i Ardenne. Selskapet gjenvinner selektivt alle biprodukter fra lokale sagbruk og resultatet er førsteklasses MDF. Vi tilbyr MDF-plater med fem karakteristiske egenskaper: allergivennlige, brannhemmende, fuktbestandige, lette og standardplater. Alle produkter kan på forespørsel bli levert med FSC og PEFC sertifikater. Selskapet besitter videre ISO 9001, Certifire og EN-godkjenninger.

Steenindustrie Strating er en Nederlandsk produsent av tegl- og murstein. Strating tilbyr et bredt spekter av farger, nyanser og formater som gir arkitekten muligheten til å gi enhver fasade et eget uttrykk

Unilin Decor ble etablert i 1960 og er et kjent internasjonalt merkenavn som tilbyr melaminerte plater av MDF eller spon i et stort utvalg av dekorer for kontorer, stue, kjøkken og baderom. Unilin tilbyr fuktbestandig, brannhemmende. lav formaldehyd og standard sponplater samt standard MDF.